Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

De reinigingsprojecten worden snel, veilig en milieubewust uitgevoerd, alles volgens de hoogste kwaliteitseisen!
Home > Projecten Referenties > Rexel

Rexel

Over dit project

Rexel is een elektrotechnische groothandel met tientallen vestigingen wereldwijd. We hebben de opdracht gekregen om het pand van XPO Supply Chain in Frankrijk te reinigen, dit is het logistieke centrum van Rexel. En daar hebben we natuurlijk geen nee tegen gezegd, dit pand, met een omvang van 35.000 m² en een hoogte van 12 meter is weer snel, veilig en milieubewust gereinigd. Dit is van belang zodat de glans en kleur van het materiaal behouden blijft.
Locatie
Frankrijk
Type pand
Magazijn
Projectduur
5 werkdagen
Oppervlakte
35.000 m2
Kwaliteitseisen

Bij SkyClean werken we op grote hoogtes, daarbij hanteren wij de strengste veiligheidnormen voor onze medewerkers. Ook vinden wij duurzaamheid erg belangrijk, daarom hebben wij  een innovatief reinigingssysteen ontwikkeld waarmee grootschalige reinigingsprojecten, zoals Rexel, snel, veilig en milieubewust kunnen worden uitgevoerd. De machines bestaan uit radiografisch aangestuurde borstels welke met behulp van een mobiele kraan tegen de gevel worden gepositioneerd. Alles van de hoogste kwaliteitseisen! 

Je ziet ons overal

© 2023 SkyClean