Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

SkyClean reinigt 50.000 m2 voor Prologis in recordtempo!
Bekijk video
Home > Projecten Referenties > Prologis

Prologis

Over dit project

Bij SkyClean kijken we niet op van een distributiecentrum met ‘een maatje meer’. Dit distributiecentrum maakt deel uit van Prologis Park Penedès en is gesitueerd nabij de Spaanse kuststad Tarragona. 4 dagen lang is een schoonmaakteam van SkyClean in de weer geweest met haar geautomatiseerde reinigingssysteem om de klus te klaren. Een recordsnelheid waar men bij logistieke dienstverlener Prologis erg tevreden mee is. Want hoe minder overlast voor een logistieke operatie, hoe beter.
Locatie
Tarragona (Spanje)
Type pand
Distributiecentrum
Projectduur
4 dagen
Oppervlakte
50.000 m²
SkyClean is een bekende partner van Prologis

In verschillende Europese landen waaronder Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk worden de distributiecentra van Prologis reeds door SkyClean in recordtempo gereinigd. Opvallend is niet alleen de snelheid maar ook het beperkte gebruik van water. In totaal werd voor de reiniging in Tarragona 35.000 liter water verbruikt voor 13.500 m² gevel. Ofwel, minder dan 3 liter water per vierkante meter! Alternatieve reinigingsmethoden verbruiken ruim het driedubbele aan water.

Je ziet ons overal

© 2023 SkyClean