Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

De hogere intensiteit van reiniging resulteert in een betere kwaliteit en een duurzamer eindresultaat.
Home > Projecten Referenties > Jumbo supermarkten

Jumbo supermarkten

Over dit project

Jumbo supermarkten heeft in Veghel die verschillende distributiecentra met een totale oppervlakte van 100.000 m² en een geveloppervlakte van 26.000 m². De gevels van deze panden konden wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Het resultaat lijkt dan ook een geheel nieuw pand, zoals ze bij Jumbo zelf zeggen; "we hebben nog nooit zo weinig betaald voor een nieuw pand!"
Locatie
Nederland
Type pand
Distributiecentra
Projectduur
5 werkdagen
Oppervlakte
26.000 m2
Duurzaam resultaat

Deze opdracht, voor het reinigen van het distributiecentrum van Jumbo Supermarkten in Veghel, was voor Skyclean een echte thuiswedstrijd. Jumbo heeft voor SkyClean gekozen omdat de manier van gevelreiniging uniek is. Door te kijken naar het te reinigen oppervlak en daar de juiste schoonmaaktechnieken en reinigingsmiddelen aan toe te voegen wordt de gevel weer als nieuw. De hogere intensiteit van reiniging zal niet alleen een kwalitatief beter eindresultaat opleveren maar ook een duurzamer resultaat. De gevel zal namelijk langer schoon blijven, waardoor de volgende reinigingsbeurt kan worden uitgesteld. 

Je ziet ons overal

© 2023 SkyClean