Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

Door adequaat te handelen en onze flexibele instelling klaren we elke klus!
Home > Projecten Referenties > IKEA

IKEA

Over dit project

Deze splinternieuwe IKEA winkel stond op het punt geopend te worden, toen het plotseling helemaal onder het zand/stof werd geblazen als gevolg van de Mistral wind (bekend fenomeen Zuid Frankrijk). De opening stond voor dinsdagmiddag gepland met de hoge heren van IKEA, op de donderdag ervoor ging de telefoon in Veghel met de vraag of wij voor dinsdag een IKEA gebouw in Avignon konden schoonmaken. Mijn antwoord was direct “JA”, dus actie: donderdagmiddag offerte vrijdag akkoord IKEA zaterdagmorgen vroeg vertrek naar Avignon zaterdagavond aanvang werkzaamheden dinsdagmorgen 10u oplevering.
Locatie
Frankrijk
Type pand
Winkelpand
Projectduur
3 dagen
Oppervlakte
7.000 m2
Flexibiliteit

Bij SkyClean zijn we altijd bereid om mee te denken, ook als het om een spoedklus gaat. Door adequaat te handelen en onze flexibele instelling zijn we direct aan de slag gegaan om deze klant te helpen. En hebben we ons uiterste best gedaan om het Ikea pand weer te laten blinken, en met resultaat! 

 

Je ziet ons overal

© 2023 SkyClean