Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

"Het volledige gebouw is gereinigd in een week, en de resultaten spreken voor zich"
Home > Projecten Referenties > DHL

DHL

Over dit project

We hebben de uitdaging aangepakt om het complete distributiecentrum van DHL in Engeland te reinigen. Met ons team van professionals is het gelukt om het volledige bedrijfspand van maar liefst 15.000 m² er weer als nieuw uit te laten zien. Een grote klus natuurlijk, maar met de juiste voorbereiding, het plan van aanpak en bijbehorende werkmethode, waren we in staat om deze opdracht in 5 werkdagen te realiseren.
Locatie
Engeland
Type pand
Distributiecentrum
Projectduur
5 dagen
Oppervlakte
7.500 m²
Grootste distributiecentrum van Europa

Het DHL distributiecentrum is gelegen in het 'Magna Park Lutterworth', het grootste logistieke park van het Verenigd Koninkrijk. Zoals ze zelf zeggen, dit is het grootste en meest succesvolle distributiecentrum in Europa. In dit magazijn verzorgt DHL de logistieke operaties voor BP, de inventory van alle shops en tankstations in het Verenigd Koninkrijk. Het totaal te reinigen oppervlak bedroeg 7.500 m² met een hoogte van meer dan 15 meter. Een goede samenwerking was belangrijk, zeker gezien het feit dat het logistieke centrum 24 uur per dag in bedrijf is, en alle werkzaamheden zonder onderbrekingen door moeten kunnen gaan. Samen hebben we gekeken naar het meest optimale plan van aanpak en planning zodat beide partijen hun werk konden blijven doen. Win win!

“Het hele gebouw is in een week volledig gereinigd, en de resultaten spreken voor zich!”
Melissa Humphreys - Health and Safety / Facilities Manager - DHL Supply Chain

Ik was direct erg onder de indruk van de kennis en technologieën van SkyClean. De reden dat ik heb gekozen voor SkyClean is de professionaliteit en de belofte van goede service! Aangezien wij een logistiek centrum zijn, wat 24/7 actief is, was een goede samenwerking van belang. En dat is zeker gelukt! 

Testimonial

Je ziet ons overal

© 2023 SkyClean