Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

Bekijk enkele van onze uitgevoerde projecten
Bekijk video
Home > Over SkyClean

Over SkyClean

Innovatie maakt het verschil

De reinigingsactiviteiten waarvoor SkyClean wordt gevraagd, kunnen niet worden uitgevoerd zonder de inzet van gekwalificeerde en ervaren medewerkers. Het verschil maken we echter vooral door de toepassing van een op afstand bestuurbaar geautomatiseerd wassysteem. Een slim rolborstelsysteem zorgt ervoor dat met minimale watertoevoer elke vierkante meter gevel kraakhelder wordt en geen schade ontstaat aan de gevel. Hierdoor gebruiken we aanzienlijk minder water dan met traditionele schoonmaaktechnieken. Het beperkte afvalwater vangen we op in speciale opvangbakken. Zo brengen we geen schade toe aan het milieu. 

Verantwoord voor mens en milieu

SkyClean is een moderne dienstverlener. Met een verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Daarom besteden wij doorlopend aandacht aan de wijze waarop we reinigingsprocessen kunnen verbeteren en hoe we het gebruik van water kunnen beperken. Tevens bedenken we oplossingen om afvalwater te reduceren tot een minimum door recyclingtechnieken.

Normaal gesproken werden onze gevels jaarlijks gereinigd, maar door de kwaliteit van SkyClean hoeft dat nu nog maar eens in de drie jaar!
A.J.L. Slippens CEO

Ik heb het distributiecentrum van Sligro nog nooit zo fantastisch schoon zien worden als met de SkyClean methode. Normaal gesproken werden onze gevels bijna elk jaar wel een keer gereinigd, maar met de inzet van SkyClean zal dat nu eens in de drie jaar zijn. En de reden daarvoor is de topkwaliteit van reiniging en de allerbeste technieken. Wij zijn volledig overtuigd!

Testimonial

Je ziet ons overal

© 2023 SkyClean