Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

Bekijk enkele van onze uitgevoerde projecten
Home > Onze werkwijze

Onze werkwijze

Als toonaangevende gevelreiniger wordt onze expertise gevraagd voor bijzondere reinigingsprojecten. Distributiecentrum? Veilinghal? Scheepswerf? Vliegtuighangar? Koeltoren? Als het groot en moeilijk wordt, dan zijn onze specialisten op hun best. 

Het succes van onze hoogkwalitatieve schoonmaakservices danken we vooral aan onze strak geregisseerde werkwijze. Van inventarisatie tot en met oplevering. We hanteren daarbij de volgende stappen. 

 
Inventarisatie opdracht, planning en offerte
Voordat we aan de slag gaan is het goed te weten wat de gevelreinigingsopdracht precies inhoudt en wat de specifieke klantwens is. Daarom hanteren wij een heldere checklist waarmee de opdracht en offerte wordt vastgesteld.
Inventarisatie van de locatie
Voordat we aan de slag kunnen willen we weten of er bijzondere omstandigheden of beperkende factoren zijn die invloed hebben op de gevelreiniging (zoals voortgang van logistieke bewegingen). Daarom willen we zowel het object als de locatie goed in beeld hebben. Tevens stellen we vast wat de vervuilingsgraad van het object is.
Plan van aanpak
Een goede uitvoering van gevelreiniging kan alleen maar gewaarborgd worden als de voorbereidingen kloppen. Elke opdracht beschikt dan ook over een eigen draaiboek. Met inzet van materialen, middelen en mensen. Vaak bestaat het plan van aanpak ook uit een onderhoudsadvies.
Uitvoering
Eén van de unieke SkyClean USP’s is de minimale overlast die we veroorzaken tijdens de reinigingswerkzaamheden. Dat kan alleen omdat we onze gevelreinigingsopdrachten uitvoeren als een strak geleide operatie. Vooral logistieke organisaties erkennen het voordeel van de SkyClean werkwijze en kunnen zelf volop in actie blijven.
Oplevering
Ons werk is af als de opdrachtgever tevreden is met de kwaliteit van gevelreiniging. Daarom volgt aan het einde van elke opdracht een officiële oplevering.
SkyClean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Je ziet ons overal

© 2023 SkyClean