Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

Home > Nederlandse SkyClean reinigt Spaans XXL distributiecentrum van 50.000 m2 voor Prologis

Nederlandse SkyClean reinigt Spaans XXL distributiecentrum van 50.000 m2 voor Prologis

3 apr 2018

SkyClean uit Veghel is gespecialiseerd in volautomatische gevelreiniging van logistiek vastgoed. Momenteel is een duidelijke trend zichtbaar dat distributiecentra steeds groter worden. Ze kijken bij SkyClean dan ook niet op van een distributiecentrum met ‘een maatje meer’. Het distributiecentrum maakt deel uit van Prologis Park Penedès en is gesitueerd nabij de Spaanse kuststad Tarragona. Een primeur voor het Nederlandse reinigingsbedrijf. 4 dagen lang is een schoonmaakteam van SkyClean afgelopen maand in de weer geweest met haar geautomatiseerde reinigingssysteem om de klus te klaren. Een recordsnelheid waar men bij logistieke dienstverlener Prologis erg tevreden mee is. Want hoe minder overlast voor een logistieke operatie, hoe beter. 

SkyClean is een bekende partner van Prologis

In verschillende Europese landen waaronder Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk worden de distributiecentra van Prologis reeds door SkyClean in recordtempo gereinigd. Opvallend is niet alleen de snelheid maar ook het beperkte gebruik van water. In totaal werd voor de reiniging in Tarragona 35.000 liter water verbruikt voor 13.500 m² gevel. Ofwel, minder dan 3 liter water per vierkante meter! Alternatieve reinigingsmethoden verbruiken ruim het driedubbele aan water.

Gebouwgegevens
  • Locatie: Prologis Park Penedès in Tarragona Spanje
  • Eigenaar: Prologis
  • Huurder: Carreras Grupo Logístico
  • Gebouwoppervlakte: 50.000 vierkante meter
  • Geveloppervlakte: 13.500 vierkante meter
  • Projectduur: 4 dagen
  • Opdrachtgever: Prologis Spanje
Over SkyClean

SkyClean (www.skyclean.nl) is marktleider in Europa in gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed. Dankzij geautomatiseerde wasborstelsystemen is SkyClean in staat om beter, sneller en veiliger te reinigen dan elk denkbare alternatieve reinigingsoplossing. Hierdoor is de expertise van SkyClean gevraagd in heel Europa. 

 

 

 

Are you curious about what our action plan would be for your commercial building? Please feel free to make a no-obligation appointment anytime Please contact us at

Je ziet ons overal

© 2023 SkyClean