Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

Home > Medewerkers Europese projecten

Medewerkers Europese projecten

(Tijdelijk & vast)

Wij zoeken avonturiers met een niet-lullen maar poetsen mentaliteit om met ons Europa te veroveren! Je zorgt samen met je collega’s voor een vlekkeloze reiniging van de panden van onze opdrachtgevers. Dit doe je in heel Europa. Van Zweden tot Spanje, Frankrijk, Duitsland of gewoon in Nederland. Klinkt als vakantie? Nee hoor... er moet hard gewerkt worden. Maar je slaapt in uitstekende hotels en er is uiteraard ook tijd voor de nodige ontspanning op het strand. 

Ben je 18 jaar of ouder? Heb je een vrachtwagen- rijbewijs, VCA of al ervaring in de bouw? Dan is dat super! Heb je dat niet? No worries! Alles is te leren en wij helpen je graag daarbij!

 

OVER SKYCLEAN

Wij inspecteren, reinigen en renoveren gebouwen in heel Europa. Maar dan wel formaatje XXL. Hoe groter en hoger de gebouwen, hoe leuker wij het vinden! En daar zetten wij de mooiste en slimste machines voor in; van drones tot hijskranen.

 

WIJ BIEDEN:

  • Een uitdagende baan met zeer goed salaris
  • Zowel vast als tijdelijk dienstverband mogelijk
  • Volledige reis- en verblijfskostenvergoedingen
  • Mogelijkheid tot het behalen van vak gerelateerde certificaten
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en pensioenopbouw volgens de CAO van het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf

 

GA JIJ MET ONS EUROPE IN?

Solliciteer dan nu via mhurkmans@skyclean.nl
Of bel 0413- 366 888 voor meer informatie.

Je ziet ons overal

© 2023 SkyClean