Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

Home > Echt… HEMA

Echt… HEMA

8 feb 2018

Gevels reinigen van formaat XXL dat is wat we dagelijks doen en waar we bij SkyClean goed in zijn. Zo hebben we afgelopen week ruim 15.000m2 gevelbeplating van het distributiecentrum van Hema gereinigd, in slechts 8 dagen. Een flinke klus, maar het eindresultaat mag er wezen!

 

Distributiecentrum Hema

In het distributiecentrum van Hema worden jaarlijks 4.000 zeecontainers, 700.000 pallets en ruim 300.000.000 artikelen verwerkt. Er werken ruim 500 mensen en het distributiecentrum is 24/7 geopend. Belangrijk dus dat de werkzaamheden van SkyClean geen overlast veroorzaken voor de logistieke operatie van Hema. Gelukkig is dat een standaard onderdeel van de reinigingsprocedure van SkyClean: snel en grondig reinigen, nauwelijks overlast veroorzaken en milieubewust werken dankzij minimaal verbruik van water en reinigingsmiddelen.

 

 

Innovatief reinigingsconcept

Door het volledig geautomatiseerde borstelsysteem van SkyClean is elke vierkante meter van het distributiecentrum van Hema nu kraakhelder. Het innovatieve reinigingsconcept van SkyClean zorgt ervoor dat er aanzienlijk minder water verbruikt wordt dan met traditionele schoonmaaktechnieken. Bij deze klus is slechts 6 liter water per m2 verbruikt. Kortom: niet alleen kraakhelder, maar ook duurzaam. Echt… SkyClean!

Je ziet ons overal

© 2023 SkyClean