Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

Home > Customer Service medewerker voor Frankrijk en de Benelux

Customer Service medewerker voor Frankrijk en de Benelux

(24 - 38 uur)

Heb jij graag de touwtjes in handen en kent de Franse taal voor jou geen verrassingen?
SkyClean is op zoek naar een customer service medewerker die energie krijgt van een divers takenpakket met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid.

 

XXL BUILDING CLEANING

SkyClean reinigt gevels van industrieel- en logistiek vastgoed door heel Europa en is marktleider op het gebied van het volledig automatisch reinigen van gevels. De reinigingsactiviteiten waarvoor SkyClean wordt gevraagd, kunnen niet worden uitgevoerd zonder de inzet van gekwalificeerde en ervaren medewerkers. Omdat de werkzaamheden natuurlijk veelal verricht worden in de buitendienst, is het belangrijk om te weten dat je niet veel directe collega’s op kantoor hebt. 

Alle activiteiten worden vanuit het hoofdkantoor te Veghel in gang gezet wat tevens jouw standplaats is. Je schakelt o.a. met de directie en jouw directe collega’s op kantoor. 

 

SKYCLEAN CUSTOMER SERVICE

Het doel van onze customer service is het onderhouden en optimaliseren van het klantcontact en daarmee tegelijkertijd streven naar de ultieme klantbeleving. Jij begeleidt reinigingsprojecten van A tot Z in Frankrijk en de Benelux. Je schakelt met externe Franse relaties voor het verzorgen van verplichte documentatie die nodig is voor het werk in Frankrijk. Het administratieve proces begint en eindigt bij jou, zodat je precies weet wat de afspraken zijn. Daarbij weten medewerkers die ook betrokken zijn binnen het project jou moeiteloos te vinden. Wanneer zij tegen knelpunten in het proces aanlopen, zoeken zij de afstemming samen met jou.

Met jouw communicatieve skills leg je eenvoudig contact met ons eigen team maar zeker ook met externe relaties. Jij kent je klanten én wordt enthousiast over het aantrekken van nieuwe klanten. Acquisitie zorgt voor de juiste afwisseling in jouw wekelijkse planning. In beginsel wordt je begeleid door de senior accountmanager in onderstaande werkzaamheden: 

 • verwerken van binnenkomende post en email;
 • onderhouden van contacten met (potentiële) klanten, leveranciers en collega’s (veelal telefonisch); opvolgen van uitstaande offertes;
 • verzorgen benodigde documenten voor de uitvoering van projecten in Frankrijk en de Benelux;
 • ondersteunen bij verkoop- en marketingactiviteiten;
 • doen van koude acquisitie (bellen van leads/prospects) om afspraken te genereren;
 • ondersteunen van projectmedewerkers welke opereren vanuit hun project op locatie;
 • debiteuren en- / crediteuren beheer (financiële kennis kun je bij de afdeling finance inwinnen).

 

HET GEWENSTE PROFIEL

Is bovenstaande op jouw lijf geschreven? Als je de volgende vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden dan ben je voor SkyClean de ideale nieuwe collega:

 • heeft een goede beheersing van de Nederlandse én Franse taal (bij voorkeur native speaker);
 • beschikt over HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld opleiding ‘International Business and Languages’ en hebt ervaring in een commerciële functie;
 • heeft kennis van en ervaring met Pipedrive of vergelijkbare software;
 • is flexibel en stressbestendig; 
 • is minimaal 24 uur beschikbaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring is uitbreiding naar een 38-urige werkweek mogelijk; 
 • kan zelfstandig werken, is accuraat, gestructureerd, betrokken en heeft goede commerciële en communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in geschrift.

 

ARBEIDSVOORWAARDEN

Naast een passend salaris op basis van de CAO schoonmaak en jouw kennis/ervaring, bieden wij een 26 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband en een goede pensioenregeling. Daarnaast streven wij naar een langdurige arbeidsrelatie, we starten met een tijdelijke contract, maar er is zeker zicht op een vast dienstverband waarin ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.  

 

SOLLICITEREN? JA NATUURLIJK!

Stuur dan nu jouw CV en motivatie door naar mhurkmans@skyclean.nl t.a.v. Marcel Hurkmans.

Je ziet ons overal

© 2021 SkyClean