Daag ons uit!

Skyclean heeft een reputatie als het gaat om bijzondere en uitdagende gevelreiniging. Dus, heeft u een pand dat toe is aan een opfrisbeurt? Wij komen graag een demonstratie geven van onze schoonmaakexpertise.

Vragen? T +31 (0)413 366 888   /  

Home > Afstudeerstage Marketing en Communicatie

Afstudeerstage Marketing en Communicatie

Student Marketing en Communicatie en op zoek naar een afstudeeropdracht? SkyClean is op zoek naar:
STAGIAIR(E) VOOR AFSTUDEERSTAGE MARKETING EN COMMUNICATIE

XXL BUILDING CLEANING

SkyClean reinigt gevels. Gevels van industrieel- en logistiek vastgoed om precies te zijn. Bij voorkeur van het formaat XXL. En dat doen we door heel Europa. Om preciezer te zijn; SkyClean is Europees marktleider in het volledig automatisch reinigen van gevels.

Vanaf de start van ons bedrijf hebben we onszelf ten doel gesteld om de beste te zijn. In de opgeleverde kwaliteit van ons schoonmaak- en reinigingswerk. Maar vooral ook door de reinigingsprocedures die wij hanteren. Zo reinigen we onvergelijkbaar snel, veroorzaken wij nauwelijks overlast en zijn we uiterst milieubewust dankzij minimaal waterverbruik en slimme waterrecycling. Dat kunnen we alleen maar waarmaken door een onnavolgbare drang tot innovatie. Resulterend in machines en oplossingen die we grotendeels in huis ontwikkelen. Combineer dit met een onnavolgbare stipte uitvoering en u begrijpt waarom zovele vooraanstaande vastgoedeigenaren- en beheerders vertrouwen op SkyClean.

SkyClean wil de naamsbekendheid in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Scandinavië en Spanje vergroten en meer klanten bereiken. Daarvoor is een marketing en communicatie beleidsplan nodig, per land/afzetmarkt aangepast op de lokale doelgroep. Omdat SkyClean zich richt op XXL Building Cleaning is de doelgroep bepaald en in beeld gebracht.

De opdracht richt zich op het bereiken van die doelgroep.
De opdracht is voor een afstudeerder en ziet er als volgt uit:
- Hoe wil de doelgroep per land benaderd worden (welke boodschap wil SkyClean overbrengen en hoe doen we dat)?
- In samenspraak met buitenlandse communicatieadviesbureau ’s de strategie voor SkyClean bepalen en uitwerken.
- Online marketing (website, nieuwsbrief, blog en social media) in kaart brengen en optimaliseren.
- Schrijven en implementeren van een marketing en communicatie beleidsplan.

SkyClean is een kleine informele organisatie waar naast de directeur een manager operations en een officemanager werkzaam zijn. In de buitendienst zijn 3 sales managers actief (1 in België/Frankrijk en 2 in Duitsland) en 8 projectmedewerkers die de uitvoering van de werkzaamheden verzorgen.
De stagiair heeft als standplaats Veghel waar SkyClean kantoor heeft. Om de buitenlandse behoeften in kaart te brengen, behoort zelfstandig bezoek aan de communicatiebureau ‘s aldaar tot onderdeel van de opdracht.

Profiel:
- Zelfstandig
- Nieuwsgierig
- Ondernemend/Proactief
- Humor
- Ideeën durven uitspreken en aandragen
- Bereid om buitenlandse kantoren te bezoeken en daar de belangen van SkyClean te behartigen op gebied van marketing en communicatie

Je ziet ons overal

© 2019 SkyClean